Om Restaurangen

Tre Bröder

Restaurang Tre Bröder ligger i Cloettas lokaler i Ljungsbro. I vår stora ljusa matsal serverar vi dagens lunch måndag-fredag, men vi har även möjlighet att arrangera möten och fester för upp till trehundra personer.

På Tre Bröder serveras vällagade måltider genom gediget mathantverk och med stor omsorg baserat både på gamla traditioner och med inslag av moderna influenser. Vi har alltid mycket högt ställda krav på råvaror och leverantörer.

Vi samarbetar vi med många fantastiska odlare och producenter runt om i Sverige och vårt vackra Östergötland.
Vi strävar efter att i största möjliga mån använda oss av hälsosamma, rena och opåverkade råvaror framtagna med omsorg och engagemang. Det gör att många av de råvaror vi tillagar är både ekologiska och lokalproducerade. Detta vill vi ska genomsyra hela vår verksamhet. Genom åren har vi på Tre Bröder och kockarna fått många omnämnanden och utmärkelser vilket vi är mycket glada och stolta över.

Dock är kärleken till hantverket och mötena med våra gäster det som är och alltid kommer att vara vår största drivkraft.

Vill ni ha mer information om vad vi kan erbjuda vad det gäller luncher, festvåning, cateringar och bankettmiddagar ber vi er vänligen kontakta oss på telefon eller e-mail. Eller varför inte titta in på ett besök.

Vi hälsar alla mycket välkomna till Tre Bröder!

Mats med personal
Tre Bröder

Vi strävar efter att i största möjliga mån använda oss av hälsosamma, rena och opåverkade råvaror framtagna med omsorg och engagemang."

Följ oss i sociala medier!